WEBDESIGN

SJEKK HVA VI KAN TILBY!

Har du lagt merke til hvordan enkelte websider virkelig fungerer, mens andre virker så frustrerende, at du forlater dem så raskt du kan? Hvorfor er det slik, og hva kan du gjøre for å unngå at dette skjer med din hjemmeside? Hvordan får du potensielle kunder til å bli værende på din hjemmeside og gjøre det du ønsker at de skal, og hvordan får du dem til å komme tilbake gang etter gang?

Utvikling av ny webside medfører mange vurderinger og flere trinn. Her er prinsipper som er viktig å tenke over før vi starter prosessen, det vil det øke dine sjanser for suksess på internett:

Målet med responsiv webdesign er å lage optimaliserte visninger for alle disse ulike skjermene. Smarttelefon tar over stadig mer av internettbruken, og det stiller krav om å lage nettsider som også ser bra ut på mobil. Begrepet «mobil først» brukes ofte for å forklare en designprosess der man starter med å definere nøkkeltjenestene i en informasjonsoppgave og samtidig sørge for at dette innholdet får en tilpasset plass og en presentasjon. Større skjermer kan presentere mer informasjon. Designoppgaven er å sørge for at hver plattform og skjermstørrelse utnyttes optimalt samtidig som at alt innholdet finnes i en enkelt responsive webside.

Publiseringsløsning (CMS)

Et profesjonelt nettsted tilpasset din grafiske profil, og kunne oppdatere nettstedet ved bruk av nettleser.

  • Joomla! er verdens mest brukte publiseringsløsning og kan brukes til alt fra enkle hjemmesider til komplekse webapplikasjoner.
  • Plattformen er utrolig fleksibel og kan designes helt ut i fra dine ønskemål og behov for funksjonalietet og tilpasses til ditt firmas grafiske profil.
  • Joomla! administreres gjennom et enkelt webbasert grensesnitt hvor du har mulighet til å publisere og endre nyheter, bilder og annet innhold.

Plattformens sterke sider er brukervennlighet, fleksibilitet, presentasjon til flere medier, enkel integrasjon med andre applikasjoner og rask implementering. Utviklerne av Joomla! har full fokus på produktutvikling, og sikrer at Joomla! utvikles etter dine og Internetts stadig økende krav til funksjonalitet. Løsningen er derfor en langsiktig investering for deg og din bedrift. Vi samarbeider med JoomlaProfs i Sverige.

Alle Våre Joomla installasjoner inneholder som standard:

- Joomla

- JCE Editor (Editor som ligner på Word/Openoffice)

- Akeeba Backup (Backupløsning til Database og filer på serveren

 Fastpris Webdesign Kr. 9.990,-

 Ta kontakt for å bestille dette produktet.

Visste du at...

NORGES FØRSTE NETTSIDE

Kjell Øystein Arisland og hans forskerkolleger på Blindern lanserte Norges første, kommersielle webside i 1993.

Noen av våre

Kunder


SEO OPTIMALISERT

Vi leverer alltid nettsider som er optimalisert for søkemotorer. Du ønsker vel at din bedrift skal vises på for eksempel Google, Bing, etc.?

 

UNIKT DESIGN

Du får ett unikt design tilpasset din bedrift. Vi vet det er mulig å byggge en hjemmeside på 1 time med en ferdig pakke du får kjøpt på nettet, men dette sier ingenting om helheten du ønsker å formidle.

MODERNE KODER

Vi bruker moderne teknoligi, sidene er automatisk tilpasset mobil, nettbrett eller skjerm. Andelen av nettbrukere som bruker mobil til å besøke din nettside øker for hver dag. Det er viktig å tenke på hvilke behov brukerne av nettsiden din har.

 

HTML5

Vi programmerer i HTML5. HTML5 er den nye standarden for webutvikling som gjør det mulig å lage interaktive webløsninger for alt fra mobile enheter og nettbrett til datamaskiner. Mange ser på HTML5 som et alterantiv til app-utvikling for iOS og Android.

Grafikkhuset har vokst hvert år siden oppstarten i 2003. Driften av Grafikkhuset ble i 2018 fusjonert  med Nansen Holding AS. Den solide driften vil fortsette som tidligere og merkevarenavnet Grafikkhuset er uendret. Alle tjenester finner du nå i våre nye lokaler på Træleborgodden 6 (Nokasbygget) i Tønsberg.