OM GRAFIKKHUSET

Vi lager ting som gjør din bedrift synlig!

Velkommen til oss i Grafikkhuset!

Liker du designstilen?

I såfall har vi samme smak. Vi dyrker det stilrene uttrykket, akkurat nok designet til å gjøre produktet attraktivt, interessant og tilgjengelig. Grafisk design og webdesign er visuell kommunikasjon. Form og farge skal fremheve og gjøre budskapet klart og tydelig enten det gjelder logo design, utforming av brosjyremateriell eller utvikling av websider.

Det lille, store byrået…

I Grafikkhuset er vi ett lag som løser alle dine oppgaver, uavhengig av medievalg. På den måten sikrer vi å beholde den røde tråden i dine løsninger. Vi som jobber i byrået, representerer en bredt sammensatt kompetanse som vet å gi deg gode råd og effektive løsninger på de fleste områder. Hos oss får du produkter og tjenester innen fire fagfelt; rådgivning, grafisk design, skilt og dekorer samt web. 

Prøv oss gjerne samlet på alle fire felt, eller ett og ett om du skulle ha behov for det.

Hvorfor skal du bruke oss?

  • Du liker designstilen
  • Gode referanser
  • Leverer kvalitet til avtalt pris og tid

Våre medarbeidere:


Photoshop
Illistration
Photography
HTML

DESIGNER

ØYVIND DØLØR

Kreativ leder. Utdannet Digital Grafisk Designer med hovedområder på ADOBE produkter og SQL.


Fotografering
Photoshop
Lightroom
GoPro

FOTOGRAF

RUNE PAULSEN

Rune er en fotograf med lang erfaring. Erfaren bruker av redigeringsprogrammer som Photoshop og LightRoom.


HTML5
JS
CSS
SQL

PROGRAMMERER

PEDER ANDERSEN

Lang programmeringserfaring både på webaplikasjoner, apper til IOS og Android. Har ansvar for programmering av SQL og HTML5.

Visste du dette om...

GRAFIKKHUSET

Grafikkhuset ble etablert i 2003 og har gjennom mange år hatt flere hundre fornøyde kunder i hele landet. Vi har også kunder i Sverige og Danmark. Kreativ leder i Grafikkhuset har arbeidet som fagansvarlig for grafiske fag, og vært sensor på eksamen for studenter i grafiske fag.

Noen av våre

Kunder


Grafikkhuset har vokst hvert år siden oppstarten i 2003. Driften av Grafikkhuset ble i 2018 fusjonert  med Nansen Holding AS. Den solide driften vil fortsette som tidligere og merkevarenavnet Grafikkhuset er uendret. Alle tjenester finner du nå i våre nye lokaler på Træleborgodden 6 (Nokasbygget) i Tønsberg.