Joomla!™ CMS inneholder mange muligheter. For å ta noen eksempler: Artikler, nyhetsbullentiner, blogg, forum, produktkatalog, e-handel, galleri, RSS, kalender, utskriftsvennlige sider, fortell en venn, søking på hjemmesiden og ikke minst den er også på norsk! Navnet kommer fra lyden av et Swahilisk ord. Ordet «jumla» betyr «all together» eller «som en helhet». Navnet blev valgt for å reflektere samholdet i Joomla!™, med den støtten hoved-utviklerne får fra brukerne og alle andre som utvikler til Joomla!.

Joomla er en kraftfull publiseringsløsning med mange nyttige kjernefunksjoner. Du kan administrere nettsidene dine selv, både fra PC og mobil, gjennom et funksjonsrikt adminpanel. Artikler kan også opprettes og redigeres fra brukersiden.

Publiseringsløsningen er fleksibel og godt egnet som basis for videre utbygging. Joomla er fri programvare, og du får copyright til webløsningen når den er levert.

Det er ingen faste avgifter eller lisenser for Joomla. Det kan likevel påløpe ekstra kostnader knyttet til utvidelser som installeres i Joomlaløsningen. Gjennom årene har Joomla vunnet flere priser. Publiseringsløsningen blir brukt såvel av offentlige etater som organisasjoner og bedrifter av ulik størrelse.

For deg som sluttbruker har dette mange fordeler:

  • Fleksibilitet og brukervennlighet
  • Mulighet for et bredt spekter av funksjonalitet
  • Oppdatert og framtidsrettet løsning
  • Produktfeil og sikkerhetshull blir raskt oppdaget og rettet
  • Uavhengighet av leverandør - du får "copyright" til nettsideløsningen
  • Innhold tilpasset forskjellige plattformer som mobil, nettbrett, etc.
  • Norsk eller engelsk administratorpanel

Grafikkhuset har vokst hvert år siden oppstarten i 2003. Driften av Grafikkhuset ble i 2018 fusjonert  med Nansen Holding AS. Den solide driften vil fortsette som tidligere og merkevarenavnet Grafikkhuset er uendret. Alle tjenester finner du nå i våre nye lokaler på Træleborgodden 6 (Nokasbygget) i Tønsberg.