GRAFISK DESIGN

SJEKK HVA VI KAN TILBY!

Du møter det over alt. Til glede og forargelse. Skilt, logoer, brosjyrer, reklame, bøker, nettsider, produktemballasje, film og animasjon er bare noe av det vi omgir oss med som er grafisk design. 

Noen tenker på grafisk design som pynt, eller som et verktøy for å få nettsteder til å se bra ut. Men grafisk design handler like mye om hvordan noe fungerer, ikke bare hvordan det ser ut. All design handler om samspillet mellom form og funksjon. I motsetning til kunst må vellykket kommunikasjonsdesign appellere både visuelt og emosjonelt – samtidig som den skal løse en definert oppgave.

Poenget med grafisk design er altså å løse problemer på en effektiv og elegant måte. Som all annen design skal den være basert på en dyptgående forståelse av hvordan brukerne ser verden, hvordan de tenker, og hvordan de oppfører seg. Verktøyene en designer har til rådighet består av mer enn bare farger og fonter, det omfatter også brukerundersøkelser, prototyping, brukertesting, og mye mer.

Våre grafiske designere er erfarne – men enda viktigere: Vi er nysgjerrige og har evnen til å se verden både fra siden og opp ned. Vi har lidenskap for det vi driver med og gir oss ikke før alle er fornøyde med designløsningen. Grafisk design er mer enn form og farge – vi ser faget som en del av noe større – nemlig kommunikasjon mellom oppdragsgiver og målgruppe. Eller rett og slett kommunikasjon mellom mennesker. Som en grafisk designer i Grafikkhuset sa: “Vi jobber for å frå frem merkevaren både på og mellom linjene.”

 Fastpris Grafisk Design Kr. 995,-/time

 Ta kontakt for å bestille dette produktet.

Visste du dette om en...

GRAFISK DESIGNER

Som grafisk designer arbeider vi med visuell kommunikasjon. Vi kan jobbe med alle typer medier, som trykksaker, web og andre digitale medier, film og animasjon, produkter og produktemballasje, skilt, logoer, brosjyrer, reklame, bøker og lignende. Gjennom idé- og konseptutvikling skal designeren formidle et budskap til en bestemt type mottaker. Grafisk designer vil også være ansvarlig for den visuelle utformingen.

Noen av våre

Kunder


VEKTORISERT GRAFIKK

Mens punktgrafikk i sin enkleste form er et rutenett med en bestemt fargekode i hver rute, er vektorgrafikkens tegn og figurer definert slik at skalering kan foretas ubegrenset uten tap av kvalitet, samtidig som informasjonsmengden på datafilen, som styrer hvordan bildet skal vises på skjermen, er relativt liten..

 

UNIKT DESIGN

Når du bruker en grafisk designer vil du få ett unikt design som gjør at du skiller deg ut. Dette er ofte serieproduserte design og det er du som må tilpasse deg designet og ikke motsatt. Vi vet det er mulig å byggge en hjemmeside på 1 time med en ferdig pakke du får kjøpt på nettet, men dette sier ingenting om helheten du ønsker å formidle.

 

RIKTIGE FARGER

En farge er ikke bare en farge. Det er forskjellige standarder til trykk, publisering på skjerm, trykk på klær, etc. Vi bruker standardene CMYK og PANTONE som er bransjestandard i grafisk design. Bruker du feil fargepalett kan det du trykker få forskjellig farge på forskjellige trykkflater.

 

PROFESJONELLT UTSTYR

Vi bruker profesjonelt utstyr fra Apple i vår produksjon. Vi bruker programmer fra ADOBE som ADOBE Photoshop, ADOBE Illustrator, ADOBE InDesign, og ADOBE Lightroom. 

Grafikkhuset har vokst hvert år siden oppstarten i 2003. Driften av Grafikkhuset ble i 2018 fusjonert  med Nansen Holding AS. Den solide driften vil fortsette som tidligere og merkevarenavnet Grafikkhuset er uendret. Alle tjenester finner du nå i våre nye lokaler på Træleborgodden 6 (Nokasbygget) i Tønsberg.