Grafisk design


Du møter det over alt. Til glede og forargelse. Skilt, logoer, brosjyrer, reklame, bøker, nettsider, produktemballasje, film og animasjon er bare noe av det vi omgir oss med som er grafisk design. 

Noen tenker på grafisk design som pynt, eller som et verktøy for å få nettsteder til å se bra ut. Men grafisk design handler like mye om hvordan noe fungerer, ikke bare hvordan det ser ut. All design handler om samspillet mellom form og funksjon. I motsetning til kunst må vellykket kommunikasjonsdesign appellere både visuelt og emosjonelt – samtidig som den skal løse en definert oppgave.


Les videre

Webdesign


Har du lagt merke til hvordan enkelte websider virkelig fungerer, mens andre virker så frustrerende, at du forlater dem så raskt du kan? Hvorfor er det slik, og hva kan du gjøre for å unngå at dette skjer med din hjemmeside? Hvordan får du potensielle kunder til å bli værende på din hjemmeside og gjøre det du ønsker at de skal, og hvordan får du dem til å komme tilbake gang etter gang?

Utvikling av ny webside medfører mange vurderinger og flere trinn. Her er prinsipper som er viktig å tenke over før vi starter prosessen, det vil det øke dine sjanser for suksess på internett:


Les videre

Logodesign


Logodesign er overalt og logoer er en kontinuerlig påminnelse om et firma eller et produkt. Logo er viktig for våre kunder for at din merkevare gjenkjennes. For oss som designere er det en grafisk synliggjøring dine visjoner. Det vrimler av nye aktører på markedet. Det blir stadig vanskeligere å skille seg ut fra mengden. En god og unik logo hjelper deg til å bli husket og foretrukket når kunden står midt i en beslutningsfase. Logoen er et aspekt ved et selskaps merke og økonomiske identitet. Formen, fargene og fontene skal være en tydelig og bevvist videreførng av firmaets visuelle profil.


Les videre
Vi lever for

Vi lever for

God design

 

Vi er designere som virkelig brenner for gode brukeropplevelser og som lager nettsider, applikasjoner og løser andre digitale utfordringer våre kunder gir oss. 

Faste priser gir

Faste priser gir

Forutsigbarhet for deg

 

Hos oss vet du hva du skal betale før oppdraget starter.

Les videre

Bransjenytt!

@grafill


Grafill Under Oslo Comics Expo 2019 blir det både utstilling og panelsamtale i Grafill sitt R21-galleri. Gled dere til utst… https://t.co/X6ciiYurqz
Grafill Gratulerer til de fem som er nominert til Årets tegneserie 2019. Prisutdelingen skjer på Oslo Comics Expo fredag 7.… https://t.co/wVF74gHrhe

Noen av våre

Kunder


Grafikkhuset har vokst hvert år siden oppstarten i 2003. Driften av Grafikkhuset ble i 2018 fusjonert  med Nansen Holding AS. Den solide driften vil fortsette som tidligere og merkevarenavnet Grafikkhuset er uendret. Alle tjenester finner du nå i våre nye lokaler på Træleborgodden 6 (Nokasbygget) i Tønsberg.